topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • Am testat RX590 + AMD Ryzen 2600X – rezultate din gaming, temperaturi si cateva benchmark-uri

  V-am spus ca am intrat in noul an cu multe datorii, poate cea mai importanta fiind aceasta. Prin decembrie am primit la test o unitate custom care contine doua componente foarte interesante: un procesor AMD Ryzen din a doua generatie si o placa video RX590. Sistemul pe care l-am testat nu se gaseste nicaieri fiind [&] Articolul Am testat RX590 + AMD Ryzen 2600X rezultate din gaming, temperaturi si cateva benchmark-uri apare prima dată în Arena IT.

 • Review Blitzwolf BW-FWC2 – încărcător wireless convertibil la preț avantajos

  Recunosc că până acum n-aveam o părere foarte bună despre încărcarea wireless. Am avut o tentativă de a trece complet la wireless charging pe vremea lui Samsung Galaxy S6, când mi-am luat câteva încărcătoare Qi de la Samsung și le-am plasat strategic în casă. Am renunțat însă foarte repede la idee. De ce? Pentru că [&] Articolul Review Blitzwolf BW-FWC2 încărcător wireless convertibil la preț avantajos apare prima dată în Arena IT.

 • Review Blitzwolf BW-S10 – încărcător ieftin și bun care îți încarcă rapid iPhone-ul și alte dispozitive cu USB-PD

  Cu toate că autonomia telefoanelor nu s-a îmbunătățit simțitor în ultimii ani de zile, tehnologiile de fast charging au reușit să atenueze într-o oarecare măsură acest incovenient, mai toate vârfurile de gamă încărcârdu-se de la 0 la 50% în doar 30 minute. Problema e că mai toți producătorii de smartphone-uri optează pentru tehnologii de fast [&] Articolul Review Blitzwolf BW-S10 încărcător ieftin și bun care îți încarcă rapid iPhone-ul și alte dispozitive cu USB-PD apare prima dată în Arena IT.

 • Oferta zilei: Xiaomi Mi A2 la doar 899 Lei

  Xiaomi Mi A2, unul dintre cele mai atractive smartphone-uri cu Android One, beneficiază astăzi de o reducere specială la PCGarage. Costă doar 899 Lei, cel mai mic preț de până acum, însă nu știm cât de mult va mai ține oferta. Momentan, la acest preț este disponibilă doar varianta de culoare black cu 32 GB [&] Articolul Oferta zilei: Xiaomi Mi A2 la doar 899 Lei apare prima dată în Arena IT.

 • Design-ul oficial al telefoanelor Samsung Galaxy S10, S10+ si S10 Lite

  Mai este putin de tot pana cand Galaxy S10 va fi lansat. Ne desparte doar o luna si avem acum design-ul oficial al telefoanelor. Pentru ca sunt 3 modele de S10. Acestea au fost dezvaluite de evleaks si doar s-a confirmat ceea ce stiam, plus cateva lamuriri. Cel din imaginea de mai sus este Galaxy [&] Articolul Design-ul oficial al telefoanelor Samsung Galaxy S10, S10+ si S10 Lite apare prima dată în Arena IT.

 • Interventie chirurgicala realizata de la distanta prin 5G

  Tehnologia 5G exista si continua sa se dezvolte destul de rapid. Desi noi nu avem telefoane cu 5G disponibile pe piata, primele aparand anul acesta, tehnologia 5G este disponibila in alte domenii si ii putem vedea avantajele destul de clar. Un medic din China a realizat o operatie de la 30km distanta prin reteaua 5G. [&] Articolul Interventie chirurgicala realizata de la distanta prin 5G apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii