topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • Lansari jocuri iunie 2018

  Luna iunie nu ne lasa cu ochii in soare cand vine vorba de gaming si desi putine titluri sunt cu adevarat noi comparativ cu luna curenta, cateva mi-au starnit interesul. Luna iunie va gazdui si conferinta anuala Electronic Entertainment Expo (E3) intre 12 si 15 iunie la Los Angeles si voi reveni cu un articol [&] Articolul Lansari jocuri iunie 2018 apare prima dată în Arena IT.

 • OnePlus 6 scurt review: primele impresii

  Pe 22 mai 2018 OnePlus a lansat cea de a 6-a iteratie a smartphone-ului lor. Ieri, pe 24 mai 2018 un coleg l-a si primit in Romania, asa ca am avut ocazia sa-l butonez putin si sa-i fac niste poze, suficient cat sa-mi pot face o prima impresie.  Asa ca va spun pe scurt, ca [&] Articolul OnePlus 6 scurt review: primele impresii apare prima dată în Arena IT.

 • Essential are probleme

  Essential Phone (PH-1) trebuia sa fie urmatorul pas in evolutie in materie de smartphone-uri daca e sa ne luam dupa Andy Rubin, co-fondatorul Android si fondatorul Essential Products Inc. Dupa cum spune si numele telefonului, acesta trebuia sa fie esential sa satisfaca nevoile oricui si sa vina insotit de sistemul de operare Android cat [&] Articolul Essential are probleme apare prima dată în Arena IT.

 • Xiaomi Mi Box 4K – sau cum sa-ti faci televizorul Smart

  Desi cam toate televizoarele de peste 1000 de lei sunt Smart si te poti bucura de Youtube sau Netflix, nu toata lumea isi permite unul. Cea mai ieftina solutie ca sa-ti faci televizorul smart este sa-ti cumperi un TV Box accesibil. Xiaomi Mi Box 4K este TV Box ce ruleaza Android 6.0, are procesor quad [&] Articolul Xiaomi Mi Box 4K sau cum sa-ti faci televizorul Smart apare prima dată în Arena IT.

 • HTC U12+ dezvăluit oficial. Specificații și prime impresii

  Ieri, taiwanezii de la HTC au dezvăluit oficial U12+, principalul lor flagship pe anul 2018. Cum telefoanele cu diagonale mici scad în popularitate, HTC a decis ca anul acesta să renunțe la varianta de bază și să lanseze direct modelul plus, cu toate avantajele ce vin la pachet: display generos, sistem de camere duale și [&] Articolul HTC U12+ dezvăluit oficial. Specificații și prime impresii apare prima dată în Arena IT.

 • Cum a fost East European Comic Con 2018

  De cand a inceput si in Romania sa se organizeze Dreamhack si Comic Con nu am ratat nici o editie. Din pacate primul nu se mai face, insa Comic Con a ramas in picioare, iar anul acesta am avut impresia ca am fost la Dreamhack. Probabil stiti cum era la Dreamhack. Sala Polivalenta nu facea [&] Articolul Cum a fost East European Comic Con 2018 apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii