topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • Samsung Galaxy A8 la pret redus pe Ideall.ro

  Gama Samsung Galaxy A propune versiuni “in buget” pentru flagshipurile din seria S ale gigantului sud-coreean. Samsung Galaxy A8 a fost lansat in martie 2018 si pare sa intreaca asteptarile pe care orice fan al brandului le are de la un telefon mid-range. In ceea ce priveste designul, Galaxy A8 nu e departe de Galaxy [&] Articolul Samsung Galaxy A8 la pret redus pe Ideall.ro apare prima dată în Arena IT.

 • Trust Magna – casti wireless accesibile neasteptat de bune

  Castile wireless mi-au atras atentia in urma cu cativa ani. Am testat un model Logitech care mi-a placut foarte mult si tin minte si acum cat de scumpa era acea pereche de casti. Nu mi-am permis una la vremea respectiva. Intre timp lucrurile s-au schimbat foarte mult. Trust Magna sunt casti wireless pentru PC cu [&] Articolul Trust Magna casti wireless accesibile neasteptat de bune apare prima dată în Arena IT.

 • Boxele Creative E-MU XM7 si amplificatorul Sound Blaster X7 – sau cum sa te bucuri de muzica acasa

  Nu am putut refuza cand mi s-a propus sa testez dupa multi ani un set de boxe si un amplificator. Pe scurt este vorba de un kit Creative format dintr-un amplificator Sound Blaster X7 si un set de boxe E-MU XM7. Aceste combo este ideal pentru pasionatii de muzica dar si pentru oamenii care lucreaza [&] Articolul Boxele Creative E-MU XM7 si amplificatorul Sound Blaster X7 sau cum sa te bucuri de muzica acasa apare prima dată în Arena IT.

 • Orange aduce in exclusivitate telefoane Xiaomi in Romania

  Orange este primul operator telecom care aduce în exclusivitate în România celebrul brand de telefoane și accesorii Xiaomi. Pentru moment, in portofoliu Orange se vor gasi telefoanele Redmi 5 si Mi Mix2S. Pentru a sarbatori intrarea noului brand in portofoliu, in perioada 22-23 septembrie in magazinul Orange din Băneasa Shopping Center cele doua telefoane se pot [&] Articolul Orange aduce in exclusivitate telefoane Xiaomi in Romania apare prima dată în Arena IT.

 • iPhone XR are un display cel mult egal cu cel de pe iPhone 4

  Apple a lansat iPhone 4 in 2010, adica in urma cu 8 ani. Zilele trecute a lansat noile iPhone XS/XS Max si iPhone XR. Daca primele doua au display-uri bune, cel din urma, iPhone XR, are un display comparabil cu cel de pe iPhone-ul din 2010.  De ce? Pai e simplu. Atunci cand vorbim despre [&] Articolul iPhone XR are un display cel mult egal cu cel de pe iPhone 4 apare prima dată în Arena IT.

 • GoPro Hero7 va fi disponibil in 3 variante

  GoPro Hero7 urmeaza sa fie lansat si aflam ca va fi disponibil in 3 versiuni: Black, Silver si White. Aceste denumiri au legatura cu specificatiile camerei si reprezinta o varianta de echipare. Varianta Black va fi modelul de top si va fi capabila de stream video live. Are 12MP si poate filma 4K la 60FPS [&] Articolul GoPro Hero7 va fi disponibil in 3 variante apare prima dată în Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii