topleft
devices
topright

Descarca aici aplicatia de care ai nevoie pentru o sincronizare  cat mai usoara intre fisierele tale si spaceNVN:

 

Sync client pentru Windows

(Windows XP, Vista, 7 and 81), 32/64 bit)

1)Suport preliminar doar pentru Windows 8 Modern UI (“Metro UI”).
descarca ultima versiune (1.7.1)

Sync client pentru MAC OSX

(Mac OS X 10.6 sau mai nou, Intel 64 bit)

Sync client pentru distributii Linux

(CentOS/RHEL, Fedora, openSUSE, Ubuntu, Debian)

link extern, ultima versiune  (1.4.1)

Sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou - sursele neverificate trebuie activate in sectiunea Settings->Applications (Setari->Aplicatii))

Bookmark sync client pentru Android

(Android 2.2 si mai nou)

link extern, ultima versiune (1.3)

Sync client pentru iOS

(iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (a 3'a generatie), iPod touch (a 4'a generatie), iPod touch (a 5'a generatie) si iPad. Necesita iOS 5.0 sau mai nou. Aplicatie optimizata pentru iPhone 5.)

link extern, ultima versiune (2.11)
 


 • SpaceX a lansat primii doi sateliti de test pentru internet din proiectul Starlink

  Cei doi sateliti fac parte, dupa cum va spuneam, din proiectul numit Starlink, proiect in care Elon Musk vrea sa trimite aproape 12.000 sateliti pentru internet in spatiu.  Primii doi sunt de test si au fost lansati cu o intarziere de trei zile. Trebuiau sa plece cu Falcon 9 pe data de 19 februarie, dar [&] The post SpaceX a lansat primii doi sateliti de test pentru internet din proiectul Starlink appeared first on Arena IT.

 • HDD extern Seagate Expansion 3 TB review: rapid si ieftin

  Acum aproximativ o luna am cumparat la eMAG Flashdeals (acele promotii care tin doar 2-3 ore) un Seagate Expansion 3 TB la doar 322 lei  (in mod normal costa 380 lei sau mai mult), v-am spus si aici pe blog atunci despre asta. Acum am revenit cu review-ul promis.  Enorm de multe lucruri nu sunt [&] The post HDD extern Seagate Expansion 3 TB review: rapid si ieftin appeared first on Arena IT.

 • Samsung Galaxy S9 si S9 Plus- pret si specificatii inainte de lansare

  In cateva zile ar trebui sa vedem noul Galaxy S9 si S9 Plus. Ca in fiecare an stim deja inainte de lansarea oficiala cum arata telefonul, ce specificatii are si la ce pret va fi disponibil. Teoretic ar trebui sa consideram aceste informatii doar zvouri, insa in fiecare an s-au adeverit. Deci uite-l pe S9 [&] The post Samsung Galaxy S9 si S9 Plus- pret si specificatii inainte de lansare appeared first on Arena IT.

 • Casti bluetooth de tip in-ear la pret bun

  Castile sunt printre cele mai populare gadget-uri si poti gasi modele foarte ieftine care sa iti satisfaca nevoile. Cum sunt de pilda castile Best K2 in format in-ear (sau dop de ureche cum ii spun eu) pe care le poti utiliza prin bluetooth si nici nu iti cad din urechi. Castile au Bluetooth 4.1 si [&] The post Casti bluetooth de tip in-ear la pret bun appeared first on Arena IT.

 • Inca o vulnerabilitate la iOS – cum poti sa-ti blochezi iPhone-ul cu un simplu mesaj

  Cazuri in care un iPhone s-a blocat din senin am tot intalnit. De obicei a fost vorba de o problema minora ce cauza blocarea intregului sistem. La fel si in cazul de fata. iPhone-ul tau poate fi blocat cu un simplu mesaj, insa intre timp Apple a remediat problema. Este vorba despre un mesaj cu [&] The post Inca o vulnerabilitate la iOS cum poti sa-ti blochezi iPhone-ul cu un simplu mesaj appeared first on Arena IT.

 • Review kit mouse si mousepad RGB ADATA XPG Infarex M10 si R10

  ADATA a intrat recent in segmentul perifericelor de gaming, asta dupa ce si-au facut un renume producand SSD-uri si stick-uri USB. Memorii in general. Recent am primit de la ei doua casti de gaming, iar acum un kit ce contine un mouse si un mousepad cu totul speciale. Vezi review-ul castilor XPG EMIX I30 si [&] The post Review kit mouse si mousepad RGB ADATA XPG Infarex M10 si R10 appeared first on Arena IT.

© GreenIT  -  Termeni şi condiţii